Proslave rođendana

Rođendani u Pink Pantheru

Kako bi rođendani mogli zadovoljiti sve želje vašeg slavljenika, ali i Vas roditelja,  pratimo sve najnovije trendove.  Pustite mašti na volju…..vi samo poželite, a ostalo prepustite nama.

Tematski rođendani ( tulumi, nogometni party, laboratoriji ljepote,…).

Kako bi se uzvanici i slavljenici uljepšali možete izabrati i facepainting, dječji tattoo, najbolje frizure ( vilinske , lude, punk….)

Počastiti se možete slano/ slatkom grickalicama, sokovima u neograničenim količinama, ako ste za koktele složoti ćemo samo za Vas, svježe pečene kokice, šećerna vata za sve

Ugođaj u kubu uljepšat ćemo dekorativnim prostorom, disco kluglom, mjehurićima, light show, laser da se osjećate kao u pravom discu, karaokama, lcd projektor uz koji možemo imati i pravo kino…..

 Dodaci:

 • Vatromet 30kn
 • Šampanjac 30kn
 • Vatromet i šampanjac 50kn
 • Svaki dodatni sat 150kn
 • Pizze 130kn
 • Šećerna vata 50 kn
 • Facepainting / Tatto 150 kn
 • Kokteli – bezalkoholni 100
 • Frizure ( vilinske, lude, punk…) 150 kn
 • dva slavljenika zajedno, nadoplata 150 kn

Dodatne napomene:

 • Besplatan parking
 • Dolazak  prije početka termina
 • Odlazak po završetku rođendana
 • Boravak u prostoru dozvoljeno – u  papućama  ili čarapama
 • Pratnja odrasle osobe obavezna je za djecu mlađu od 3 godine

Tematski rođendani

Karaoke party

Svi ponekada vole zapjevati, kako ne bi samo pjevali pod tušem, pozovi svoje prijatelje na karaoke party. Pjevajte uz glazbu koju najviše volite. Snimit ćemo i rođendanski video koji će biti jedan od poklona slavljeniku.

Disco party

Nisi više samo za dječje igrice, a još nisi dovoljno veliki/a za prave izlaske je još prerano. Organiziraj disco party za ekipu i uživajte u pravom ugođaju uz kompletnu disco opremi.

Teen party za dečke

Dečki također zaslužuju poseban tretman, povedi svoju ekipu i organiziraj natjecanje u stolnom nogometu, pikadu ili nam reci svoju želju. Osim natjecateljskih igara, možete pogledati i neki film uz kokice i raznovrsne grickalice.

Pidžama party

Želiš li ludi rođendaski party u pidžamama koji će zasigurno ostati svima u sjećanju, onda je pidžama party baš za tebe. Obavezano napomeni svojim uzvanicima da ne razmišljaju o predivnim haljinama ili najboljim hlaćama, samo neka dođu u pidžamama.

Ne brini –sigurno nitko neće zaspati…. ;)

Rođendan malog slikara

Obožavaš crtati, bojati slikati…..pripremili smo za tebe nešto zaista posebno. Na svom ročkasu prenesi na papir sve što želiš i oživi svoju maštu. Možda netko i od tvojih prijatelja shvati da u njemu čuči mali neotkriveni umjetnik. Svoje radove nosite sa sobom doma, kako bi krasili zidove vaših roditelja.

Party za najmlađe

Rođendan namjenjen najmlađima uz roditelje, od 1-3 godine proslavite u našem prostoru. Paket  uključuje 1 animatora, pozivnice, cd sa slikama, dekoracija prostora, pribor za konzumaciju (paket isključuje mogućnost korištenja Ekstra Party  paketa)

Teen party za curke

Uz karaoke i ples do mogućnosti gledanja najdražeg filma ili popularnih teen serija, tvoj rođendan će ostati zapamćen kao jedan od najboljih. Ugodno zavaljeni u fotelje častit ćete se friško pečenim kokicama, raznovrsnim grickalicama, osvježenje ćete potražiti u koktelima kao prave dive (naravno bezalkoholnima), a prema želji omogućit ćemo vam i dašak glamura (lakiranje noktiju, facepainting, kreda u boji za kosu…..). Šećer na kraju biti će prava šećerna vata.

Frozen party rođendan

Namijenjen je svim ljubiteljima predivne zimske čarolije, te Vas vodimo na put u začarano kraljevstvo. Družit ćemo se s Elzom, Olafom i ostalim članovima Frozen društvanca. Slagat ćemo vlastitog snjegovića, i uživati u svim čarima snježnog kraljevstva.
Neka čarolija započne

Znanstveni rođendan

u sklopu kojih se djeca upoznaju s kemijomna zabavan način.
Cilj naših kemijskih rođendanaje omogućiti djetetu da kroz znanstvene eksperimente razvije svoju ljubav interese za znanost.
Program izvode inžinjeri kemijeosposobljeni za rad s djecom.
Paket uključuje bijele kute za svako dijete, kemijska oprema, poklon slavljeniku, koji će sam izraditi, 2 sata pokusa.

Mala scena

Predstava od strane animatora i slavljeniku i njegovim uzvanicima. Samostalna i vlastita izrada lutaka ( štapnih, ručnih) ili radionica maski. Samostalno izrađene lutke djeca koriste tokom rođedana, po želji sami glume i rade svoje predstave. Izrađene lutke nose svojim kućama.

 

Hoolywood party

Holywood je stigao u dječji klub Pink Panther.

Rođendanska proslava u kojem je slavljenica/slavljenik na pravom crveno tepihu.
Svjetla reflektora, vrhunski fotograf ovjekovječiti će svaki trenutak glamura.

Violeta Party

Želiš li postati Violeta na barem jedan dan?
Violeta rođendan osmišljen je upravo za tebe.
Uz zabavu i smijeh, uljepšat ćemo tebe i tvoje prijateljice i pripremiti te za našu pozornicu, gdje ćemo nastaviti tulum uz Violeta hitove.
Violeta karaoke, light show, mjehurići od sapunice, prikladni kokteli sve pripremljeno za tebe i za najluđi Violeta party

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com