Pravilnik

500x500_1

Pravilnik

 

Radno vrijeme dječjeg kluba Pink Panther je svakim radnim danom 16:00 -19:00 sati, a  vikendom  od 9:30 – 21:00 sati. Postoji mogućnost  usluga dadilje te je tada radno vrijeme prema dogovoru.

 

Od svih korisnika dječjeg kluba Pink Panther, očekujemo da se prema inventaru kluba odnose sa poštovanjem i pažnjom. Za sve  eventualno nastale štete, izazvane neprimjerenim i grubim ponašanjem korisnika, preusmjerit će se na teret istih.

 

Slavljenik nam je na prvom mjestu, a Vi roditelji najbolji suradnici. Dođite sa slavljenikom u naš prostor u kojem ćemo zajedno dogovoriti i ispuniti svaku želju Vašem djetetu, na obostrano zadovoljstvo Vas i Vašeg djeteta.

 

Prilikom dogovaranja rođendana , potrebno je uplatiti akontaciju od 30 % ukupne cijene proslave rođendana.  U iznimnim slučajevima (npr.  bolesti djeteta) moguće je prebaciti  termin rođendana, a u slučaju otkazivanja termina rođendana, akontacija se zadržava.

 

Zbog sigurnosti i ugodnosti  djece, maksimalan broj gostiju na rođendanskoj proslavi je ograničen na 20.

 

Za proslave rođendana za djecu do 3 godine, prisustvo jedne odrasle osobe po svakom djetetu je OBAVEZNO.

Prilikom dolaska u dječji klub bilo, nužno je upisati svako dijete na rođendansku listu,zajedno sa kontakt brojem dostupnog roditelja/staratelja, kao i eventualnim bitnim napomenama vezanim za pojedino dijete (prije svega se odnosi na alergijske reakcije na hranu, ili neke druge tegobe djeteta, kronične bolesti, invaliditet… ), kako bi tete mogle adekvatno reagirati u slučaju nužde.

 

Mole se roditelji, zbog  vlastite, ali i sigurnosti ostale djece da djeca u prostor kluba djeca ne unose oštre predmete kojima bi se mogli ozlijediti (npr. bedževi i sl),kao ni vrijedne predmete (npr. nakit), jer za  eventualni gubitak,oštećenje klub i osoblje kluba ne preuzima odgovornost.

 

Prostor i uređenje kluba zadovoljava sve sigurnosne kriterije, a glavna briga naših djelatnika maksimalno je usmjerena na djecu, njihovu sigurnost i zadovoljstvo. Roditelji djecu ostavljaju na vlastitu odgovornost, te klub ne preuzima odgovornost za eventualne ozljede nastale nesmotrenom upotrebom opreme/igračaka, kao i one koje si djeca međusobno nanesu, što će naše tete nastojati preduhitriti.

 

Foto i video materijali svih sadržaja kluba, mogu se koristiti u svrhu promocije kluba, osim u slučaju da se pojedini roditelj izričito izjasni protiv, te to navede u prostoru napomene na prijavnici.

 

Kako bi higijenski uvjeti bili na razini, u prostore kluba nije dozvoljeno ulaziti u vanjskoj obući te molimo sve korisnike kluba, i male i velike, da ponesu vlastite papuče/čarape.

Zabranjeno je unošenje hrane i pića izvana- osim u slučajevima posbnih zdravstvenim potrebama.

Zbog vlastite, ali i sigurnosti druge djece  Molimo vas da posjet klubu  ne organizirate kada ste vi ili vaše dijete bolesni.

Djeci koja boluju od zaraznih bolesti ili stanja kao što su ušljivost radi zdravlja ostale djece, nije dozvoljen boravak u igraonici. Također obavezno je obavijestiti tete o eventualnim alergijama djeteta, kroničnim oboljenjima, invaliditetu, potrebi uzimanja nekog lijeka, nesnošljivosti prema određenoj vrsti hrane i pića te bilo kakvim oboljenjima i poteškoćama

 

U slučaju preuzimanja djeteta ranije od dogovorenog termina, potrebno je isto najaviti teti prilikom dolaska, budući se prostor kluba, zbog sigurnosti djece zaključava.

 

U slučaju da pojedino dijete, svojim neprimjerenim, agresivnim ponašanjem iznimno uznemirava, ugrožava drugu djecu, te ne poštuje elementarna pravila prihvatljivog ponašanja , klub zadržava pravo istog zamoliti da napusti klub, te je roditelj na poziv tete obavezan doći po dijete.

Svako širenje dezinformacija te kopiranje sadržaja rođendaonice zakonom je kažnjivo, te će biti poduzete sve pravne mjere za sprečavanje istog !!!

 

Potpisom dogovorenog termina rođendana/ugovora za radionice, smatra se da su korisnici upoznati sa pravilnikom, da su sa istim suglasni, te da će se pridržavati svih navedenih odredbi.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com